Coaching en workshops

Coaching en workshops

Coaching en workshops

Geen wereld zo dynamisch als die van marketing en communicatie. Leuk hè? Vinden wij ook. Daarom houden we ons er dagelijks mee bezig en zorgen we dat onze kennis altijd up-to-date is. Dit doen we niet alleen voor onszelf maar ook voor onze opdrachtgevers. Je kunt ons inhuren voor coaching en workshops.

Coaching
Sta je op het punt je eerste marketing- of communicatiemedewerker aan te nemen? Of heb je een young professional in je team die begeleiding kan gebruiken op een specifiek project of om sterker in zijn/haar rol te staan? Wij coachen jong talent om de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk. Dit doen we binnen het gebied van merk, marketing en communicatie. Onze coachingstrajecten zijn op maat en worden volledig afgestemd op jouw organisatie, de capaciteiten van je werknemer en het gewenste eindresultaat.

Workshops en webinars
Onze rol als marketingpartner nemen we heel serieus. We vinden het daarom belangrijk dat we onze kennis overdragen aan onze opdrachtgevers. Zo organiseren we een paar keer per jaar gratis webinars op uiteenlopende thema’s voor onze bestaande relaties als bedankje voor onze samenwerking.

Samenwerken?

Resultaat boeken of hulp nodig bij een marketing vraagstuk? Wacht niet langer. Bel of mail.

Benieuwd naar onze andere diensten?