Contentcreatie

Contentcreatie

Contentcreatie is meer dan alleen tekst en beeld; het gaat om het vertellen van jouw merkverhaal op een manier die jouw doelgroep aanspreekt en activeert. Oftewel content is key! We creëren niet alleen content, we delen het ook op de juiste plek zodat jouw doelgroep precies weet waarom ze voor jou moeten kiezen. Wij zetten de spotlights op jou.

Jouw flexibele contentcrew
Content marketing nodig voor je website, social media, digitale nieuwsbrief, een magazine, klantcases, blogs, video’s of event? You name it, we create it. Onze contentcrew bestaat uit contentspecialisten met elk hun eigen expertise. Denk aan:

Je kunt ons invliegen op projectbasis, interimbasis of voor doorlopende ondersteuning.

Contentabonnement
Favoriet onder onze klanten; ons contentabonnement. Met ons maandelijkse contentabonnement weet jij zeker dat je online kanalen altijd up-to-date zijn en dat je zichtbaar en vindbaar bent voor je (potentiële) klanten. We starten met een contentstrategie. Van daaruit vindt er maandelijks contentoverleg plaats en werken we vanuit een contentkalender. Wij bedenken en creëren de content en zorgen voor regelmatige plaatsing. We spreken samen af welke frequentie het beste voor jouw bedrijf werkt. Jij betaalt een vast bedrag per maand, wij verzorgen de rest.

Samenwerken?

Resultaat boeken of hulp nodig bij een marketing vraagstuk? Wacht niet langer. Bel of mail.

Trots op ons werk

Lees meer over Lentis
Social media

Copywriting

Fotografie

Klantreis

Website

Lentis

Een vernieuwde website voor GGZ expert, Lentis

Lees meer over FRL Groep
Coaching en workshops

Communicatieadvies

Marketing

Merkverhaal

FRL Groep

Een nieuw merkverhaal voor bezorg- en logistiek specialist FRL

Benieuwd naar onze andere diensten?