Strategie

Strategie

Strategie

Een huis bouwen zonder fundering; dat klinkt niet heel logisch toch? Zo is het ook met het bouwen van je merk. Met welk vraagstuk je ook bij ons aanklopt, het startpunt is altijd de strategie. Wat maakt jouw organisatie uniek? Wie is je doelgroep? Wat onderscheid jou van je concurrent? Oftewel; waarom kiest je doelgroep voor jou? De antwoorden op deze vragen (en meer) vormen de basis voor jouw merk- en marketingstrategie.

Strategie; hoe gaan we te werk?
Wij houden van een no-nonsense aanpak. Ja, we starten bij de strategie. Nee, we houden niet van ellenlange ‘die leest toch niemand’ marketing- en communicatieplannen. Die liggen uiteindelijk toch maar stof te happen op de boekenplank. We maken het graag simpel voor jou, zodat jij of wij er direct mee aan de slag kunnen. Pragmatisch dus. Dit doen we als volgt:

Stap 1) Strategiesessie
Stap 2) Concreet plan
Stap 3) Aan de slag

Strategiesessie
Zeg je Marketing Crew, dan zeg je samenwerken. We zien onszelf als verlengstuk van jouw organisatie en daarom starten we met een of twee strategiesessies. We gaan samen met jou en je collega’s om tafel en halen zoveel mogelijk input op. Immers, wie kent jouw organisatie en je klanten beter dan jijzelf? Wij vullen aan en zorgen dat er geen blinde vlekken zijn. Alleen al zo’n strategiesessie zorgt voor onwijs veel inzichten, inspiratie en motivatie voor je hele team. Een perfecte kick-off van onze samenwerking.

Concreet plan
Is alle input verzameld? Dan verwerken we dit in een concreet plan. Hoe dit plan er precies uitziet, dat hangt af van je vraagstuk en ons advies. De vorm spreken we vooraf met elkaar af. Denk aan een merkpositionering, de uitwerking van klantreizen, marketingplan of contentstrategie. Eén ding is zeker; je krijgt alleen dat wat nodig is en waar je écht iets aan hebt.

Aan de slag
Staat je strategie als een huis en weten we welke acties genomen moeten worden? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Misschien doe je de uitvoering het liefst zelf, besteed je het liever aan ons uit of iets daar tussenin. We denken graag mee in mogelijkheden. Wij zijn jouw strategisch marketingbureau en bespreken graag de mogelijkheden met je. Koffie doen?

Samenwerken?

Resultaat boeken of hulp nodig bij een marketing vraagstuk? Wacht niet langer. Bel of mail.

Trots op ons werk

Lees meer over Tooker

Branding

Copywriting

Klantreis

Website

Tooker

Het uitdragen van de merkidentiteit van Ingenieursbureau Tooker

Lees meer over Stichting De Friesland

Campagne

Communicatieplan

Strategie

Video

Stichting De Friesland

Succesvolle campagne rondom 10-jarig jubileum van Stichting De Friesland

Benieuwd naar onze andere diensten?