Online marketing

Online marketing

Online marketing

Zichtbaar en vindbaar zijn voor je doelgroep? Dan mag een online marketing strategie niet ontbreken. Bereik je doelgroep en versterk de interactie met (potentiële) klanten. Misschien wel het grootste voordeel van online marketing? Vrijwel alles is meetbaar. Ze zeggen niet voor niets ‘meten is weten’. Zo kunnen we onze inspanningen en jouw budget optimaal inzetten voor het beste resultaat.

SEO (Zoekmachine optimalisatie)
Tijd om tevoorschijn te komen; er zijn écht mensen op zoek naar jou. Ze moeten je alleen wel weten te vinden. Met SEO zorg je ervoor dat je gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Het liefst scoor je zo hoog mogelijk. We gaan niet liegen, dit is niet eenvoudig. De concurrentie is groot. Maar onze SEO-experts ontdekken met welke zoekwoorden jij jouw concurrenten achter je laat en optimaliseren jouw website met kwalitatieve content. Ons doel? Met SEO ervoor zorgen dat jij meer relevante bezoekers krijgt op jouw website en dat ze jouw product of dienst gaan afnemen.

SEA (Zoekmachine adverteren)
Natuurlijk wil je het liefst hoog scoren in Google zonder daarvoor te moeten betalen, dat snappen wij. Maar zoals we hiervoor al omschreven; de concurrentie is groot. Voor die zoekwoorden waarop je organisch niet goed gevonden wordt, kan het zeker lonen om SEA in te zetten. Oftewel adverteren in Google. Dankzij de inzet van SEA ben je optimaal vindbaar voor jouw potentiële klanten en vergroot je afname via je website. Benieuwd of SEA voor jou interessant is? Wij adviseren je graag

E-mailmarketing
Digitale nieuwsbrieven. Hate it or love it; het is nog steeds een heel effectief marketinginstrument. Mits op de juiste manier toegepast. De truc? Zorgen dat je op het juiste moment, met de juiste boodschap bij je (potentiële) klant in de mailbox belandt. En dan het liefst ook nog op zo’n manier dat ze zich persoonlijk voelen aangesproken. In de positieve zin van het woord. Klinkt uitdagend? Dat klopt. Maar daar houden wij wel van. Met behulp van de juiste tools, jouw input, onze kennis en creativiteit zorgen we voor een e-mailmarketing aanpak die werkt.

Social media
Ook de inzet van social media mag niet ontbreken in jouw online marketing strategie. Benieuwd wat we hierin voor jou kunnen betekenen? Lees het op onze social media pagina. 

Samenwerken?

Wij zijn jouw marketingbureau! Resultaat boeken of hulp nodig bij een marketing vraagstuk? Wacht niet langer. Bel of mail.

Trots op ons werk

Lees meer over 't Witte Huis

Campagne

Copywriting

Fotografie

Social media

't Witte Huis

Zaalverhuur naar een hoger niveau? Cindy schreef nieuwe teksten, liet foto’s schieten én zette een online campagne op.

Lees meer over Menzis

Copywriting

E-mailmarketing

Najaarscampagne

SEO

Menzis

Niet 1 óf 2, maar 7 communicatieadviseurs werken aan de najaarscampagne van Menzis.

Lees meer over Cadix
arbeidsmarktcommunicatie

Communicatie

Copywriting

Marketing

Social media

Cadix

Tijdelijke versterking houdt marketing- en communicatieafdeling draaiende bij Cadix

Benieuwd naar onze andere diensten?