Onze werkwijze

Marketing Crew bestaat uit een groep energieke en betrokken professionals met veel ervaring in marketing- en communicatie. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan mooie opdrachten in uiteenlopende branches. Van financiële dienstverlening en overheid tot MKB, de zorg en alles daartussenin. Marketing Crew is altijd dichtbij. Letterlijk en figuurlijk. Vaak zitten we op locatie bij onze opdrachtgevers, maar we werken bijvoorbeeld ook op ons eigen kantoor in Leeuwarden, vanuit de achtertuin of zelfs in het buitenland. Wij zijn jouw collega, verlengstuk en interim marketingteam. Good job, great team!

Hoe gaan we te werk?

Stap

Stap 1. Get to know each other

We starten altijd met een intakegesprek. Dat klinkt wel een beetje officieel hè? Wij zien het liever als een kennismakingsgesprek of kick-off waarin we het samen gaan hebben over hoe onze crew jou en jouw onderneming kan helpen. Waar liggen jouw behoeftes en hoe kunnen wij ons steentje daaraan bijdragen? Hoe we jou uiteindelijk gaan ondersteunen, kan verschillende vormen hebben.

Stap

Stap 2. Keep calm and plan

De ultieme basis voor een succesvolle opdracht. Is er al een plan van aanpak? Top, dan gaan we direct aan de slag! Is het nog niet helemaal duidelijk hoe we bepaalde doelen gaan bereiken? Dan zetten we dit eerst op papier.

Stap

Stap 3. Let’s go!

Zodra we elkaar goed kennen, weten wat er moet gebeuren én hoe we de gestelde doelen kunnen behalen, gaan we aan de slag! Onze crew is nu echt onderdeel van jouw team en de organisatie. We opereren als één team met onze klanten, maar ook met elkaar. We spreken elkaar geregeld, delen onze expertises en helpen elkaar waar nodig. Zo kunnen we jou nog beter helpen. The only way is up!

Hoe wij je helpen

Los project

Hulp nodig bij een afgebakend project of specifiek vraagstuk? Onze crewmembers dompelen zich onder in jouw organisatie, bijten zich in het vraagstuk vast en zorgen voor een passende oplossing.

Tijdelijk extra capaciteit

Is er binnen jouw organisatie een tijdelijke piek in werkzaamheden en kun je dit niet opvangen met je huidige team? Marketing Crew to the rescue! Dankzij onze uitgebreide ervaring zijn onze marketing- en communicatiespecialisten zo ingewerkt en voelen al snel als vertrouwd onderdeel van jouw team.

Vaste marketingpartner

Heb je liever  doorlopende ondersteuning op marketing- en communicatiegebied? Geen probleem voor onze crewies! Samen bespreken we de invulling van onze samenwerking: hoeveel en het type ondersteuning. Deze invulling stemmen we vervolgens regelmatig af met als resultaat een effectieve en relevante samenwerking.

Word part of the crew!

Kom jij werken bij de leukste crew van Nederland? Bekijk onze vacatures of verras ons met een open sollicitatie!