Events

Events

Events

Het organiseren van een event; veel blijer kun je ons niet maken! In een wereld waarin zich heel veel online afspeelt, is het fantastisch om elkaar live te ontmoeten tijdens een event. Maar ook voor een digital event draaien wij onze handen niet om. Alle facetten van ons vakgebied komen hier samen en dat is waarom we er zo gek op én goed in zijn. Dus hulp nodig bij jouw event? Ons zeker wel bellen!

Een event van A tot Z geregeld
Van open dag tot meerdaags congres; we’ve got you covered. Of je nu de volledige organisatie van het event uit handen wilt geven of slechts een deel ervan. Wij dompelen ons onder in jouw organisatie en zorgen dat alles piekfijn in orde komt.

 

 

We kunnen je onder andere helpen met:

  • Projectmanagement
  • Creatief concept
  • Aankleding van het complete event of alleen een stand
  • Promotie van je event

Projectmanagement van een event
Een succesvol event start met een goed idee. Dat wij vervolgens samen met jou vormen, schaven en perfectioneren tot een onvergetelijk concept. En daarna komt misschien wel de grootste uitdaging; van idee naar uitvoering gaan. Het regelen van een geschikte locatie, catering, horecapersoneel, geluidsinstallaties, bewegwijzering, sprekers, een dagvoorzitter, fotografie, video, streaming, aankleding… it’s all in the details. En dan hebben we het nog niet eens over de promotie van je event. Heb jij een leuk idee voor een event? Laten we koffie doen en de mogelijkheden bespreken.

Samenwerken?

Resultaat boeken of hulp nodig bij een marketing vraagstuk? Wacht niet langer. Bel of mail.

Trots op ons werk

Lees meer over Firda

Communicatie

Evenementcoördinatie

Projectmanagement

Firda

Allround communicatie- en projectmanagement bij ROC Friese Poort (Firda)

Benieuwd naar onze andere diensten?