Social media

Social media

Social media

Je wilt je bereik op social media vergroten en meer interactie met je doelgroep. Maar hoe? Een juiste social media strategie vraagt om inzicht in data, je doelgroep en een flinke dosis creativiteit. Zetten we in op zoveel mogelijk volgers? Neh. Wij starten vanuit het principe kwaliteit voor kwantiteit. We maken van jouw volgers fans. Dan volgen de aantallen vanzelf. Dus kom maar op met al die likes, shares en connecties.

Social media strategie
Kies je voor Instagram, Facebook, LinkedIn, Tiktok, YouTube of toch Snapchat? Gebruik je tekst, foto of video? Hoe vaak en op welke momenten plaats je berichten, reels en story’s? Tolt jouw hoofd ook af en toe van alle keuzestress in het social media landschap? Geen zorgen. Onze social media specialisten staan voor je klaar.

Social media campagnes
Wil je een nieuwe doelgroep aanspreken, een nieuw product lanceren of een leuke actie promoten? Wat je doel ook is, ons creatieve team bedenkt en creëert social media campagnes die ertoe doen. Van concept tot uitvoering en van organisch tot betaald adverteren. Wij boosten jouw bedrijf, product of dienst op social media.

Volledig uitbesteden
Toch liever je social media volledig uitbesteden? Ook dat kan! Met ons contentabonnement zorgen we dat jij zichtbaar bent bij je doelgroep op de juiste kanalen. De basis is een social media strategie. We zitten maandelijks om tafel voor een contentoverleg en werken overzichtelijk vanuit een contentkalender. Wij bedenken, creëren en plaatsen jouw social content. We spreken samen af welke frequentie het beste voor jouw bedrijf werkt. Jij betaalt een vast bedrag per maand, wij verzorgen de rest.

Samenwerken?

Wij zijn jouw social media bureau! Resultaat boeken of hulp nodig bij een marketing vraagstuk? Wacht niet langer. Bel of mail.

Trots op ons werk

Lees meer over 't Witte Huis

Campagne

Copywriting

Fotografie

Social media

't Witte Huis

Zaalverhuur naar een hoger niveau? Cindy schreef nieuwe teksten, liet foto’s schieten én zette een online campagne op.

Lees meer over Ontrafel Franeker

Campagne

Social Media

TikTok

Videocontent

Ontrafel Franeker

Aandacht van jonge avonturiers trekken? Marketing Crew lanceerde een toffe TikTok-campagne vol mysteries, boeven en verdwenen planeten

Lees meer over Gallagher Europe
Coaching en workshops

Contentstrategie

Internationaal

Marketing

Gallagher Europe

Ontwikkelen van een zestalige contentkalender voor Gallagher Europe

Benieuwd naar onze andere diensten?